Majami zabeležio 27. uzastopnu pobedu, Denver zaustavljen

Majami je do pobede predvodio Lebron Džejms, kome je jedan skok nedostajao za "tripl dabl" učinak. On je utakmicu završio sa 24 poena, 11 asistencija i devet skokova. Mario Čalmers postigao je 17 poena, dok su po 12 dodali Kris Boš i Rej Alen.

Orlando je krajem treće četvrtine izjednačio, ali je Džejms postigao i asistirao za sledećih 10 poena Majamija, koji je nakon toga stekao dvocifrenu prednost, koju je do kraja sačuvao. To je bila 250. pobeda trenera Majamija Erika Spolestre.

U timu Majamija nije bilo Dvejna Vejda zbog povrede kolena.

Majamiju nedostaje još šest uzastopnih pobeda kako bi izjednačio rekord NBA lige od 33 uzastopne pobede, koji drže Los Anđeles Lejkersi iz sezone 1971/1972.

U ekipi Orlanda, koja je izgubila sedmu uzastopnu utakmicu, Džamir Nelson bio je najefikasniji sa 27 poena i 12 asistencija, a Tobajas Heris dodao je 20.

Košarkaši Nju Orleansa pobedili su Denver sa 110:86 i prekinuli njihov niz od 15 uzastopnih pobeda. U ekipi Hornetsa sedmorica igrača postigli su dvocifren broj poena.

Rajan Anderson ubacio je 23 poena i imao devet asistencija, Darijus Miler dodao je 16, a Brajan Roberts 13 poena i 18 asistencija.

U ekipi Nju Orleansa, koja je zabeležila treću uzastopnu pobedu, nije bilo startera Erika Gordona i Grejvisa Vaskesa.

Danilo Galinari postigao je 24 poena za ekipu Denvera, u kojoj nije bilo beka Taja Losona zbog povrede.

Košarkaši Indijane pobedili su Atlantu sa 100:94, dok je Vašington bio bolji od Memfisa sa 107:94 i tako ostvario šestu uzstopnu pobedu na domaćem terenu. To je bio četvrti uzastopni poraz Memfisa na gostovanjima.

Beta

Pogledajte još