Pijetlović: Meč sa Španijom prilika da se dokažu mladi

"Jako je dobro što su mladi igrači uvedeni u reprezentaciju. Ova utakmica sa Španijom, koja nema rezultatski značaj i pritisak, idealna je prilika da se ova mlada ekipa koja predstavlja i budućnost dokaže i da nastavi pobedničku seriju naše selekcije u ovogodišnjoj Svetskoj ligi, jer smo mi Srbija i uvek moramo ići na pobedu", rekao je Pijetlović uoči puta za Barselonu.

Španija će u sredu dočekati Srbiju u poslednjem kolu grupne faze Svetske lige, gde će gosti nastupiti u kombinovanom sastavu.

Selektor srpske reprezentacije Dejan Savić odlučio je da odmori devetoricu najiskusnijih igrača, pa će protiv Španije, pored Pijetlovića, igrati Branislav Mitrović, Strahinja Rašović, Viktor Rašović, Dušan Mandić, Aleksa Šaponjić, Nikola Eškert, Nemanja Ubović, Miloš Ćuk, Boris Vapenski, Marko Matović, Dušan Marković i Nikola Dedović.

Finalni turnir ovogodišnje Svetske lige održaće se u ruskom gradu Čaljabinsku od 11. do 16. juna, a plasman su za sada obezbedile selekcije Rusije, Srbije, Crne Gore i Mađarske.

Beta

Pogledajte još