Sunshine snimio spot "Tebraksjon" za film "S/Kidanje" (FOTO sa seta)

"Tebraksjon" (od brate - tebra - tebraksjon) će biti i jedna od zvaničnih pesama filma "S/Kidanje" (premijera 17.aprila u Sava Centru), a energija sastava Sunshine i tema kojom se u pesmi "Tebraksjon" bave, dobro su legli uz ovu filmsku viziju reditelja Koste Đorđevića.

(old_image)

- Kada smo razmišljali ko bi sve mogao da radi saundtrek za film "S/Kidanje", Sunshine je bio željeni izbor. Ispostavilo se da je stvar koju su u tom trenutku radili odlična za naš film - i to je bilo to. Za manje od mesec dana, već snimamo i spot - rekao je reditelj spota i filma, Kosta Đorđević.

(old_image)

Hladan i sunčan martovski dan, zatim i nešto hladnija noć, prostor ispod jedne od beogradskih saobraćajnih petlji - deo su kulisa za snimanje. Direktor fotografije Đorđe Družetić, Alexa kamera, zdušna podrška filmske ekipe - garantuju kvalitetnu produkciju. Uz odabrane scene iz filma "S/Kidanje", očekujemo veoma dobar video!

Reditelj Kosta Đorđević

(old_image)

- Svideo mi se film. Na tragu je "Kengura", taj je neki fazon. Pun je fora i forica, u par navrata sam se zacenio od smeha! A ova naša stvar odlično leže na deo priče. Saradnja je onda bila logična - rekao je Bane Sunshine.

Kompletna postava Sunshine, uz Banetov prepoznatljiv vokal - najavjuje stvar blisku njihovom stilu, iz najplodonosnijih dana ovog beogradskog rapcore / hip-hop sastava.

Pogledajte još