Nevin u 45. godini: Terapautkinja (68) mu pomogla oko prvog seksa (VIDEO)

Kontroverzni dokumentarac "40-Year-Old Virgins" prati 45-godišnjeg inženjera i predanog hrišćanina Klajva koji se uputio ka SAD kako bi se susreo s Čeril Koen-Grin, 68-godišnjom seksualnom terapeutkinjom čiji je rad inspirisao film "The Sessions" koji je ove godine nominovan za Oskara.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste to da će gledaoci u dokumentarcu moći da vide prvi seksualni odnos sramežljivog Klajva koji će proći kroz seksualnu terapiju sa, kako ih oni nazivaju, "seksualnim surogatima". Takođe, gledaoci će videti i intenzivnu vezu koja nastaje između Klajva i Čeril koja mu pomaže da prevlada svoj strah od intimnosti.

Ovo nije prvi put da se Channel 4 našao na udaru kritike. Na primer, "Virgin School" se bavio 26-godišnjim Džejmsom koji je posetio amsterdamsku "školu seksa", a "The Joy of Teen Sex" uznemirio je gledaoce scenama lezbijskog seksa i "vodičem kroz analni seks".

Dokumentarac će se baviti i pričom 29-godišnje Rouzi koja želi da ima supruga i decu, ali ne može da podnese kada je muškarac dodiruje. Ona smatra da muškarci smrde kao "mešavina šunke i losiona posle brijanja". Njen će "surogat" biti 55-godišnji Geri koji se bavi ovakvim problemima.

Naravno, ovakav sadržaj nije prošao bez kritika, a Vivijen Paterson iz "Mediawatcha", udruženja koje se bavi analizom televizijskog sadržaja, tvrdi da je ovaj dokumentarac sporan jer lako bi mogao da pređe granicu između poučnog sadržaja i najobičnijeg voajerizma.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još