Maja Nikolić: Ja bih bila idealan premijer

Žućko Medija dobija od "Velikog brata" svežanj novca, i rečeno mu je da ne sme da fali nijedan evro, jer ga neko uvek vreba. Pritom, mora da pazi da ga ne uhvati šef policije. Najpre mora da prebroji novac da bi znao tačan iznos, a njegova obaveza je da svako jutro i uveče pred spavanje broji pare. "Moram da ih sakrijem u čarapu, kad nema parketa da ga dignem", rekao je Dragutin Topić koji je ove nedelje u ulozi Žućka, i dodao da se za ovo ide u zatvor.

"Veliki brat" mu je dozvolio, na njegovo insistiranje, ukoliko uspešno izvrši zadatak, može da zadrži 10 odsto od ukupnog iznosa novca.

Na pitanje "Velikog brata" šta misli ko će da motri na njega, Dragutin je odgovorio da će to sigurno biti Aleks Nes.

Dragutin je rekao "Velikom bratu" da sa klincima ne može da nađe zajednički jezik, ali su zato stariji super i sa njima se gotivi. Takođe, dodao je da bi voleo da LGBT aktivista Boban Stojanović više priča.

Nakon jučerašnjih demokratskih izbora na kojima je formirana vlada, "Veliki brat" je "štabu" iz tajne prostorije dao 20 minuta da odluči ko će biti premijer novooformljene vlade.

"Trudiću se da to bude žena, ali mi je žao što to nisam ja",
rekla je Maja Nikolić u ispovedaonici. Maja je izjavila da bi ona trebalo da bude premijer, jer niko od ukućana nije dovoljno kompletna ličnost za to. Maja kaže da je u kuću ušla da se igra i flertuje sa muškarcima, jer oni za to i služe u rijalitiju. Na predlog "Velikog brata" da spava u kombiju između Ave i Uroša, Maja je rekla da bi joj to pored Milića bila najveća kazna, jer je Milć, iako inteligentan, jako dosadan. Njegova jedina tema je seks, a primorani su da dele prostoriju od 10 kvadrata.

"Hteli smo da se malo zbliže, i ispravno smo odlučili što smo izabrali Avu i Uroša da budu opozicija. Jedino mi je krivo jer nisam znala da će biti u kombiju", pravda se Maja "Velikom bratu" i dodaje da je Ava sigurno zaljubljena u Uroša.

"Uroš je jak, stabilan, pravi muškarac, nije kukavica", priča Maja žaleći se kako nju i Soraju nema ko da greje u krevetu.

Za blizance kaže da su feminizirani, razmaženi, jer se ni za šta u životu nisu borili, za razliku od manekenke Nevene koja je obrazovana i lepo vaspitana. "Ona nije poput razmažene dece bogatih gastarbajtera koja samo leže i bleje u kući", kaže Maja aludirajući na blizance, i dodaje da joj je žao što su ispali glavni muškarci u kući.

"Soraja je visprena i sa njom imam dobru komunikaciju", objašnjava Maja.

U međuvremenu, Ava i Uroš koji čine opoziciju, nakon noći provedene u kombiju na kojem se nalazi natpis "Dole vlada", greju se pod jorganom. Napolju pada sneg, a oni imaju samo malu grejalicu.

"Ćao ljubavi", pozdravlja Ava "Velikog brata" iz atipične ispovedaonice u kombiju. Na njegovo pitanje kako je provela noć, Ava je odgovorila da je lepo sanjala. Pored Uroša, grejali su je snovi puni uspeha, ali onih ljubavnih, jer je to njoj najvažnije, više od slave i svega ostalog.

"Uroš samo glumi da je mačo, ustvari je jako nežan"
, kaže Ava, na šta se Uroš nadovezuje rekavši da je on tu da misli, radi i zavodi!

Jedina stvar koja Avi nedostaje iz kuće je četka za kosu. Od ukućana joj niko ne fali, jer je ona vrlo oprezna i ne sklapa lako prijateljstva. Iz spoljnjeg sveta nedostaju joj samo mama i tata. Kako kaže, sa svim ukućanima je imala komunikaciju, bilo da se radi o verbalnoj ili fizičkoj, samo sa Dragutinom nije našla zajednički jezik.

Uroš je od ukućana izdvojio Maju Volk, jer je veoma inteligentna, iskusna i dobar čovek, Petrućija i Vesnu, a bez blizanaca bi mogao da živi.

Vesna se hvali ukućanima kako spava koliko hoće, niko je ne zove na telefon, a ujutru je čekaju čaj i kafa, dok "štab" iz tajne prostorije raspravlja o tome ko bi mogao da bude premijer...

(Izvor: B92)

Pogledajte još