Noć u Beogradu: Šest udesa, 11 povređenih

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kaže da je odmah posle ponoći došlo do sudara automobila i autobusa i da je povređen vozač putničkog vozila koji je zadobio povredu glave, grudnog koša i prevezen je na VMA.

Udes se dogodio kada je automobil podleteo pod autobus, rekla je Macura.

Muškarac (31) je vozilom udario u stub u Jajincima, ima razderotine na više mesta i otok na licu. Prevezen je na VMA.

Dve osobe su povređene u udesu na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Kotež. Muškarac star 26 godina povredio je potkolenicu dok je drugi mladić star 23 godine lakše povredio glavu i nogu.

Četiri osobe su povređene u udesu u Bulevaru kralja Aleksandra kod Cvetkove pijace. Mladić od 20 godina i muškarac od 43 istegli su vrat i imaju povredu slabinskog dela leđa, dok je devojka stara 20 godina zadobila posekotinu šake.

Sve troje povređenih je prevezeno na VMA, a tom prilikom je povređena i žena (43) ali je odbila transport u bolnicu, kazala je Macura.

U udesu oko 00.40 časova u Ulici Otona Župančiča na Novom Beogradu mladić (22) povredio je glavu i prevezen je neurohirurgu u KBC Zemun.

Takođe se dogodio i udes na Karaburmi u kojem je lakše povređen muškarac (53).

Novi Sad: Pet udesa tokom noći

Jedna osoba je teže, a pet ih je lakše povređeno u pet saobraćajnih nezgoda u Novom Sadu, rekla je danas agenciji Beta portparolka Hitne pomoći u tom gradu Sanja Pokrajac Nenadić.

Prilikom prelaska ulice pešak je zadobio teže povrede glave, a jedna devojčica (7) zadobila je lakšu povredu noge kada je pokušala da pretrči ulicu u Petrovaradinu.

(Izvor: Tanjug, Novi magazin)

Pogledajte još