Dimitrijević zatražio raskid ugovora sa Zvezdom

Iskusni vezista je i zvanično zatražio od arbitražne komisije FSS da ga oslobodi ugovor sa Zvezdom. Razlog za to su brojne neisplaćene zarade zbog čega će vrlo verovatno i dobiti slobodu.

Dimitrijević je danas podneo zahtev za raskid ugovora arbitražnoj komisiji FSS zbog neisplaćenih ugovornih rata. On je bio na pregovorima sa čelnicima kluba, ponudio im je nagodbu kako bi se izbegao odlazak na arbitražu, ali je dobio slabe uslove koje nije mogao da prihvati i zato je odlučio da prijavi slučaj nadležnim organima.

Pored toga što mu Crvena zvezda duguju mnogo novca, on u poslednje vreme i ne igra, što ga je još više podstaklo da zatraži razlaz sa crveno-belima.

Arbitražna FSS će narednih dana zvanično obavestiti Crvenu zvezdu o zahtevu Dimitrijevića i zatražiti stav kluba sa Marakane po tom pitanju. Komisija bi mogla da zaseda sredinom aprila kada bi trebalo da bude donešena konačna odluka.

Dimitrijević je samo jedan u nizu prvotimaca Crvene zvezde koji su svoja prava morali da zatraže arbitražnim putem. Pre njega su isto učinili i Marko Perović, kao i omladinci Filip Janković i Nikola Šakić. Svi oni su na kraju i dobili raskid ugovora.

Dimitrijević je pre godinu i po dana došao u Zvezdu iz Rada. U ovoj sezoni je odigrao 21 meč na kojima je upisao po tri gola i asistencije. U prolećnom delu šampionata, nijednom nije dobio priliku da zaigra.

Izvor: Mozzart Sport

Pogledajte još