Krenulo nacionalističko ludilo u Velikom bratu

Maja se još od odbrane Srbije na mostovima, predstavlja kao “srpski patriota” što u njenom slučaju očigledno podrazumeva mnogo netrpeljivosti prema brojnim narodima i manjinskim grupama.
Prisetimo se samo njene bitke protiv “Jevreja u američkoj administraciji” koju je sprovodila sa Milošem Bojanićem u rijalitiju “Dvor”. Slučaj je završio na sudu.

Nešto kasnije, Željko Stojanović, kog je Ava odbacila kao potencijalnog ljubavnika u kući, upozorio je
starletu da se u Srbiji ne kaže kruh nego hleb. Da ironija bude veća, to upozorenje izgovorio je čovek koji živi u Francuskoj i jedva govori svoj maternji jezik. Željko jako teško podnosi Avin odnos sa Urošem pa je udario i tamo gde ne treba.

Impulsivna starleta je odbrusila istog trenutka. “Bolje da ja ne počnem da pričam šta su Srbi radili u Vukovaru”. Eto, koliko je malo potrebno da se krene sa teškim rečima i starim animozitetima. Utuk na utuk. Jedna najobičnija rijaliti igrica, u koju su uključene sujete mahom lažnih vipovaca, dovoljna je da balkanski lonac počne da vri. Region odnosno regija čak ni u šou programu skoncentrisanom oko naivnih zapleta ne može da odglumi civilizovane odnose. Šta onda očekivati od stvarnosti?

Produkcija je, naravno, izrekla upozorenja učesnicima.  Vipovci, da li je ovo moralo da se desi? Kakvi god da ste....

Pogledajte još