Sa Pinto: Ne možemo odmah igramo kao Barselona!

"Nadam se da ćemo kako vreme bude prolazilo delovati sve bolje i bolje na terenu, a sad nam je najvažnije da pobeđujemo. Ne može se očekivati da odmah izgledamo kao Barselona, tek smo nekoliko dana kompletni i moramo da idemo korak po korak", rekao je Sa Pinto na konferenciji za medije uoči prvenstvenog meča sa Radničkim iz Kragujevca, na kojem će debitovati na klupi crveno-belih.

Sa Pinto je kazao da očekuje da se Radnički povuče i da priliku čeka iz greške njegovih igrača.

"Želim da se agresivnost i kvalitet sa trening a prenesu na teren, jer će se protivnik povući i čekati priliku iz naše greške. Međutim mi smo se pripremili za to, moramo biti puni samopouzdanja i dati najbolje od sebe", kazao je trener crveno-belih.

Na pitanje da li se odlučio koji će tim da izvede protiv radničkog on je u šali rekao da mu novinari daju sugestije, ako ih imaju.

"Imam ideju i znam tim. Najgora stvar je što još ne mogu da znam pravi kapacitet svakog igrača i šta on može da pruži, ali za Radnički imam ono što mi je potrebno", rekao je Sa Pinto.

On je dodao da od igrača očekuje da budu smireni, s obzirom na tešku situaciju u kojoj se klub nalazi.

"Od ekipe očekujem da bude smirena i da uživa na terenu, kao i da da sve od sebe i siguran sam da će tako i biti u svakoj utakmici. Pobede su nam preko potrebne", rekao je on.

Sa Pinto je dodao da su povređeni Nikola Petković, Milan Jovanović, Filip Kasalica, Stevan Reljić i Aleksandar Kirovski, i da će se njihova situacija "rešiti u par dana".

Crvena Zvezda će dočekati Radnički iz Kragujevca sutra u 18 sati na Marakani.

Pogledajte još