Seks u kome uživaju holivudske zvezde

Kameron Dijaz

Ova poznata glumica voli seks na staromodan način: "Poprilično sam primitivnih shvatanja kada je zavođenje i seks u pitanju. Očekujem da me muškarac obori s nogu, odnosno da me jednostavno uzme i ponese preko ramena u stilu ja Tarzan ti Džejn! Obožavam fizički kontakt i volim da sam u svakom momentu u dodiru s partnerom", kaže Kameron.

Kristen Stjuart

Za ovu mladu glumicu sve se svodi na čulo mirisa. "Obožavam miris svog partnera, ali mi je isto tako važno da se njemu dopadne moj. Volim da me partner liže ispod pazuha. Ne žurim pod tuš odmah posle seksa. Zar nije poenta da uživaš u mirisu voljene osobe?", priznaje Kristen.

Skarlet Johanson

Lokacija je sve za ovu prelepu glumicu. "Volim seks u kolima. Moje seksualne fantazije su uglavnom vezane za zadnje sedište", kaže Skarlet.

Anđelina Džoli

Ova poznata holivudska diva otkriva da je najuzbuđenija kada je trudna. "Ovo je odlično za seksualni život, jednostavno mislim da ovo stanje budi veću seksualnu kreativnost, pa je time i seks zabavniji. Mada mislim da je uvek dobro i kada se seks malo začini", dodaje Anđelina.

Dženifer Lopez

Džej Lo je mudra u savetima. "Žene uglavnom ne vole kada se muškarci ponašaju prema njihovim bradavicama kao prema radio tjuneru. Oni misle da nama to prija, a zapravo i nije baš tako", otkriva Dženifer.

Džesika Alba

Pre nego što se skrasila sa svojim dečkom Keš Varenom, ova zanosna glumica nije bila prosečna devojka. "Oduvek sam bila pristalica seksa za jednu noć, mada sam se ujutru uvek pitala šta taj neko još uvek traži u mom krevetu", dodaje Alba.

Izvor: Super žena

Pogledajte još