Đilas kod Ivanovića: Šapić ima visoke intelektualne sposobnosti

Lider DS Dragan Đilas u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" poručio je da njegov zamenik Aleksandar Šapić ima "visoke intelektualne sposobnosti", prenosi "Kurir".

Gostujući u emisiji kod Ivana Ivanovića, Đilas je dao sve od sebe da "ispravi" urnebesan nastup svog potpredsednika koji je u "Utisku nedelje" izmislio nepostojeću državu Nambiju, mešao padeže, otkrio gledaocima da je "magAstrirao", ocenio da su Rusija i Kina nebitne zemlje, i zaključio da LDP i DS imaju dijametralne stavove...

Ipak, lider demokrata kaže:

- Intelektualno je podjednako veliki kao što je bio vrhunski sportista. Svi pričaju Nambija, Nambija, a niko neće da kaže da je bio najbolji na svetu. Ako je imao intelektualne sposobnosti da bude najbolji na svetu, sposoban je da bude najbolji i u nekom drugom poslu - izjavio je Đilas i dodao da je Šapić završio "ozbiljnu školu".

O smenjenom članu DS Vuku Jeremiću, koji je predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, Đilas kaže:

- Ta funkcija je nevažna, nekada su je obavljali predstavnici Makedonije i Katara. Na istom mestu bio je i predstavnik Libije, a posle toga je usledilo bombardovanje i napad na Gadafija. Valjda i nas neće bombardovati - zaključio je Đilas...

Đilas je, sve vreme pričajući o bebama i trudnicama, pokušavao da se dopadne publici, ali je ipak priznao da je neverovatno tvrdoglav i da mu se nikako ne dopada da ga ga neko nazove lopovom, prenosi "Kurir"

- Alergičan sam ako me neko nazove lopovom. Ako se to dogodi, ja imam svoje momke koji na to reaguju - poručio je lider DS.

Izvor: Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.