Sa Pinto: Nikada nisam video ovakve navijače!

"Nikad nisam video ovakav ambijent. Dok sam bio u Sportingu, mogao sam da kažem da imamo dobre navijače, ali ovo je neverovatno. Nosim sjajne utiske sa svog debija, i još jednom se zahvaljujem publici koja je bodrila tim svih 90 minuta. Želim da u narednom periodu vidim punu Marakanu".

Nakon utiska o ambijentu, Sa Pintu se osvrnuo i na dešavanja na terenu.

"Zvezda uvek mora da ide na pobedu. Nismo imali mnogo vremena na treninzima i nismo igrali onako kako bih želeo. Radnički je dobro organizovan tim koji je dobro zatvarao prostor. Moramo da radimo na prenosu lopte, brzini i korišćenju prostora, jer je to najbolji način da se suprotstavite timu koji dobro postavi blok i igra na kontra napade kao što je to danas radio Radnički" rekao je Sa Pintu i dodao:

"Nakon postignutog gola dobili smo dodatno na samopouzdanju. Insistirao sam kod svojih igrača da budu strpljivi, ali da se to strpljenje ne pretvori u sporu igru. U defanzivi nam je potrebno strpljenje, a brzina kada organizujemo napad. Najbolji deo meča za nas bilo je prvih 25 minuta drugog poluvremena kada smo bili dosta agresivni, i kada smo dobro pokrivali prostor".

Pogledajte još