Top 10 najjačih bisera "Velikog brata"

"Zla je i ne volim je, ali je cenim"

Tako je 2011. godine u regionalom "Velikom bratu" pobednica Marijana Čvrljak komentarisala stanarku Soraju. Ovu je kontradikcija verovatno izrečena kako je ipak ne bi previše kritikovala, ali u trenutku nakon što joj je Soraja stresla u facu sve što misli o njoj, a uglavnom nije bilo lepo, očigledno nije bilo puno vremena za razmišljanje.

"Srećan sam, ali ne mogu da se setim zašto"

Verovatno jedan od najpozitivnijih likova zadnjeg VB-a, Duško Bogdanović, istovremeno je imao i najbizarnije provale. Ovaj 57-godišnji veseljak najviše je nasmejavao i ukućane i gledaoce svojim nepromišljenim izjavama. Rečenicu koju smo spomenuli izgovorio je, doduše, pod uticajem alkohola, ali i dalje je jedna od onih koja se ne sme zaboraviti.

"Sad znam kako je Madoni!"

Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon
, od trenutka ulaska u VB kuću želeo je da postane zvezda, i silno se trudio - pevanjem, plesanjem, skidanjem... Ništa mu nije bilo strano. Kao što je i sam rekao pre ulaska, odgovara mu medijska pažnja i želi da postane Brendon. Zato ni ne čudi što je u jednom trenutku izvalio da sad razume kako se oseća Madona, ali čini nam se da je to poređenje bilo ipak malo preterano...

Nikola i Soraja o svingovanju

Evo kako je tekao razgovor između Nikole i Soraje o svingerima:
Nikola : ‘Jesi bila kad u svinger hotelu?’
Soraja : Nikola , ne smemo spominjati imena!’
Nikola : ‘Pa jesi bila ikad u svinger hotelu?’
Soraja : ‘Gle ga, nemoj da se čudiš kad te bude zvao, sad si pet puta spomenuo ime hotela!’
Premda ni Nikola nije bio savršeno precizan pričavši o svingerskim klubovima, Soraji je zaista dugo trebalo da shvati o čemu priča...

"Ono skijaško tračanje... Kako se zove... A da, triatlon!"

Nirmal Kukić iz Tuzle nije uspeo da stekne previše prijatelja niti neku posebnu popularnost u VB kući, ipak ćemo ga zapamtiti po nekim biserima koji mu nisu nedostajali, kao ni drugima. Čini se sasvim suvišno komentarisati njegov trenutak prosvetljenja i šta god napišemo, neće biti ni blizu toliko zabavno kao njegova rečenica.

"Ja uvek razmišljam kad stanem u glavi"

Ema Šuker iz Zagreba zaista se dugo zadržala u kući u sezoni 2011. godine premda su retki učesnici s njom ostvarili bliži kontakt. Nas je oduševila rečenicom ‘Ja uvek razmišljam kad stanem u glavi’, jer pomalo deluje kao nešto što bi izgovorila proročica Pitija. Samo da nam je da razjasnimo gde staviti zarez, onda bi nam i misao verovatno bila jasnija.

"Volim da je cura zgodna, da nije u telu avion, a u glavi konj"

Tako je govorio Nikola Nasteski, poznat u kući pod nadimkom Lester. Danas 23-godišnji Makedonac lepuškastog lica, kad se ne prijavljuje na reality showove radi kao maneken i menadžer klubova, a neko se vreme bavio i striptizom. Svoje stavove o ženama iznosio je više puta, a kako mu je išlo s njima nakon izlaska iz kuće, nije poznato.

"Kurtoazija je nepristojno pitanje"

Nirmal i Soraja vodili su jedan od mnogih dubokih razgovora, kako su to stanari običavali u slobodno vreme, kad je Tuzlanin upotrebio izraz ‘kurtoazija’. Nesiguran u to da li je njegova sagovornica shvatila o čemu priča, upitao je seksi Soraju da li zna što je kurtoazija. Na to se u razgovor uključila Ema objasnivši da je to ‘nepristojno pitanje’. Iz čiste kurtoazije nećemo dalje komentarisati.

"Možda jesam i glupa i naivna, ali ne sramim se"

Iskrenost je ponekad najbolje oružje, pokazala je to Marijana Čvrljak, pobednica "Velikog brata" 2011. Ne samo da je nesputano pokazivala osećaje i strasti, već je i bila dovoljno samokritična da stekne simpatije. Iako je možda ponekad glupa i naivna. Ali ko nije?

Ava Karabatić

"Tportal" ovu starletu stavlja u posebnu kategoriju. Iako su stanari tek nekoliko dana u kući, već smo imali prilike od Ave da čujemo rečenice tipa ‘Ja sam inače osoba koja je dosta tradicionalna’, ‘Ne treba muškarce ipak puno hvaliti’, ‘Mogu bez seksa, ja sam ustvari jedna od normalnijih’ i ‘Dugo sam bila u celibatu, možda je vreme da iz njega izađem’.

Izvor: Tportal

Pogledajte još