Veliki brat: Ponoćni obračun, pretnje i uvrede

Za samo šest dana ukućani su se podelili u tabore, uspeli da jedni o drugima kažu sve najgore a situacija u kući se značajno promenila od trenutka kada je njen stanar postala Maja Nikolić. Željko Stanojević je, negde oko jedan ujutru, započeo tešku svađu sa Majom jer je sagledao sve njene spletke tokom prethodnih dana.

Iziritiran time što mu je “pomenula majku”, ali potpuno siguran da su sve nevolje u kući krenule od kad je Maja počela da širi glasine i manipuliše ukućanima, Željko je pevačicu nazvao “divljom svinjom”, “debilušom” i “glupačom od metar i pedeset”. Neverovatno hladnokrvna, Maja je nastavila da provocira blizanca bez obzira na to što je bio veoma iznerviran i uzbuđen. Pitala je Velikog brata postoji li šansa da se pošalje “injekcija za devojčicu kojoj nije dobro”.

Došlo je čak i do otvorenih pretnji šta će jedno drugom uraditi kada budu izašli iz kuće. Željko je prokomentarisao da se javne ličnosti u Srbiji ponašaju neprihvatljivo i da brukaju svoje profesije, a braneći se od Maje za sebe je tvrdio da je “stoposto Srbin i Zemunac”.

Pevačica je ipak ostala pri svome. “Ti si žena, ne ti nisi čak ni žena, ti si devojčica” izjavila je Maja na šta je temperamentniji blizanac odgovorio: “Ako sam je žena, ti nisi ništa.” Tu priliku, pevačica poznata po nekorektnim izjavama i predrasudama, iskoristila je da se ponovo obrati Velikom bratu pitajući ga zašto je u kuću morao da uvede devet žena i tri muškarca. Iz njenog ugla muškarci su samo Slavko, Dragutin Topić i, naravno, Uroš kog je i u svađi sa Žarkom opisala kao “pravog Srbina i urbanog momka”. Među žene su svrstani blizanci, aktivista Boban Stojanović i Petrući.

I drugi stanari noć su proveli u sukobima. Aneta i Sindi su počastile jedna drugu brojnim etiketama, a iz vesti koje u štabu čitaju Soraja i Milić saznali smo da su se tokom dana gotovo sve žene, izuzev Maje Volk, čitavog dana međusobno ogovarale. Otuda i novi izraz u vestima iz tajne sobe – “velikograđanke”.

M.N

Pogledajte još