LŠ: Barselona nije savršen tim

Fudbaleri Pari Sen Žermena i Barselone sutra od 20.45 u Parizu na stadionu Park prinčeva igraju prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona.

"Barselona ima mnogo odličnih igrača i igraju najbolji fudbal na svetu. Međutim, svaka ekipa ima nedostatke. Ne postoji savršeni tim", rekao je Lukas.

"Ne sumnjam da će nam trener (Karlo) Ančeloti pružiti sve informacije kako bismo stekli prednost", dodao je on.

PSŽ će drugi put igrati u četvrtfinalu Lige šampiona, a neporažen je na svom terenu u evropskim takmičenjima u poslednjih šest godina.

Fudbaleri PSŽ-a Zlatan Ibrahimović, Tijago Mota i Maksvel igrali su tokom karijera za Barselonu i biće najveća opasnost po njen gol.

Fudbaler PSŽ-a Havijer Pastore rekao je da je oduševljen jer će igrati protiv saigrača iz argentinske reprezentacije Lionela Mesija.

"On je najbolji fudbaler sveta i to pokazuje iz utakmice u utakmicu. Za nas Argentince on je uzor. Drago mi je što ću igrati protiv njega i verujem da ću s mnogo emocija dočekati taj trenutak",
rekao je Pastore.

Mesi je ove sezone na 29 prvenstvenih utakmica postigao 43 gola, dok je u Ligi šampiona sedam puta pogodio mrežu.

"Moramo da ostanemo koncentrisani svih 90 minuta i da budemo mirni kada su oni u posedu lopte. Barselona je ekipa koja iskoristi najmanju grešku protivnika i tada postiže gol. Posle toga je teško vratiti se", dodao je on.

Barselonu će s klupe predvoditi trener Tito Vilanova, koji se vratio iz Njujorka, gde je proveo 10 nedelja na terapijama posle odstranjivanja tumora pljuvačnih žlezda.

Beta

Pogledajte još