Vujošević: Možda i pobedimo

"Crvena zvezda je napravila značajan iskorak u oporavku kluba, dovela je igrače koji su u punoj ljudskoj i igračkoj zrelosti sa ciljem da odmah donese rezultat, što oni i čine... Publika će im dati prednost, ali može da se desi da mi koji smo mlađi i nekompletni sutra dobijemo utakmicu", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan je ove sezone tri puta izgubio od Crvene zvezde, a sutra neće moći da računa na potpuno spremnog kapitena Vladimira Lučića koji nije trenirao od prošle nedelje zbog povrede leđa.

"Lučić je svakim danom sve bolje, ali on još nije trenira tako da čak i ako bude u sastavu neće biti u punoj fizičkoj kondiciji kakvu zahteva ovaj meč", rekao je Vujošević.

Organizovani navijači Crvene zvezde nisu dolazili na utakmice Jadranske lige, ali se očekuje da će doći sutra, tako da je novinare zanimalo da li će možda to uticati na meč i na trenera koji je često meta uvreda.

"Shvatam da je to deo mog posla i ne bih bio sasvim iskren kad bih rekao da me to ni malo ne dotiče, ali nisam primetio da je uvreda, bar što se tiče mene, bilo manje u toku sezone. Meč je zakazan za 21 sat tako da će tu biti i fudbalski navijači koji su malo veći mangupi, pa možda tih uvreda bude manje", rekao je Vujošević.

Trener Partizana je kazao i da će se sutra videti kako će se primenjivati odluka Lige o sprečavanju vređanja učesnika utakmice.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je juče da je taj klub ponudio gostujućim navijačima 400 ulaznica za meč.

Vujošević je rekao da je to zaista lep gest, ali da je uprava kluba u toku dana izdati saopštenje zašto neće prihvatiti tu ponudu.

(Izvor: Beta)

Pogledajte još