DERBI BEZ GROBARA: Partizan neće karte od Zvezde

Partizan je ocenio da je Zvezda pokazala dobru volju, ali da crno-beli "pored...još bolje volje" ne mogu da prihvate tu ponudu, zbog događaja iz prethodnih susreta "večitih" ove sezone.

"Prva utakmica u Jadranskoj ligi, kada je klub iz Humske bio domaćin, između 500 i 600 navijača Crvene zvezde je pod poznatim okolnostima ušlo u Pionir bez karata...Potom dešavanja na finalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća...(ti događaji) su suviše sveži da to može da se reguliše gestovima", navodi se u saopštenju Partizana.

Uprava crno-belih navela je da ima obavezu da svojim navijačima obezbedi ravnopravni tretman tokom čitave sezone.

"U kontekstu ovakvih događaja ne možemi pri kraju takmičarske godine pristajati na ponude koje ne mogu da kompenzuju prethodna dešavanja...Želimo da se utakmice Crvene zvezde i Partizana do kraja sezone igraju isključivo pred navijačima domaće ekipe, da se smanji mogućnost pravljenja incidenata i da se u slučaju istih jasno vidi ko je odgovoran", navodi se u saopštenju šampiona Srbije.

Partizan je istakao da je "otvoren za pregovore" pre početka sledeće sezone o podeli karata i da bi eventualni dogovori o tome "zaista mogli da budfu početak boljih odnosa".

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.