U jeku okršaja Vesna de Vinča napustila kuću Velikog brata

Drugi ukućanin koji je napustio kuću na Košutnjaku je Vesna de Vinča. U jeku okršaja sa Vendi, kada su svi očekivali buran razvoj događaja u nastavku rijalitija i na razočarenje onih koji vole ovu vrstu zapleta, prva žena Miss Yu kompanije izašla je iz kuće. Time je Vendina misija jednim delom propala. Ostala joj je samo “demontaža” Maje Nikolić.

Inače, kada se Vendi pojavila u kući Vesna de Vinča je prešla na drugu stranu dnevne sobe i obavestila ukućane o sudskom sporu koji vodi protiv rijaliti veteranke i folk pevačice. Maja je automatski prešla na Vesninu stranu nadajući se da će na taj način dobiti bar jednog sigurnog saveznika u borbi protiv Vendi.

Poznata sam kao osoba koja je pljuvala rijaliti šou programe kao poseban tip lobotomije ali sam ušla iz tri razloga“, rekla je Vesna de Vinča ponavljajući svoje motive koje smo već imali priliku da čujemo kada je ulazila u kuću – kurtuloroško istraživanje, radikalni post pred kamerama i bekstvo od pravog Velikog brata (Brisela i Vašingtona).

Zbog razvoja situacije ona nije krila zadovoljstvo što je napustila kuću, ali je dodala da joj je žao zbog rastanka od jednog dela ukućana.

M.N.

Pogledajte još