Sevojno je prošlost

BEOGRAD, 8. maja 2009. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Čedomir Janevski ocenio je da njegova ekipa mora da zaboravi na poraz u Sevojnu u polufinalu Lav Kupa Srbije, kako bi uspela da na prvenstvenoj utakmici u subotu sa Hajdukom osvoji tri boda.

"Igračima je poraz u Sevojnu teško pao, ali moraju da shvate da je to prošlost, iako se zbog tog debakla za Hajduk nismo pripremali u normalnim uslovima. Situacija je zaista teška, jer se sada borimo i za to treće mesto na tabeli, koje treba da sačuvamo, mada ne odustajemo ni od druge pozicije", rekao je Janevski na konferenciji za novinare.

Janevski je, takođe, negirao da posle poraza od Sevojna nije želeo da podnese ostavku na funkciju trenera "crveno-belih", jer u tom slučaju Zvezda ne bi imala obavezu da mu isplati zaostale zarade, kako su to preneli pojedini mediji.

"To nije tačno. Pare mi nisu prioritet u životu, da jesu ne bih dolazio u Zvezdu", istakao je makedonski trener. "Bio sam spreman i da se odreknem novca koji mi Zvezda duguje, ali nisam želeo da ispadnem kukavica i napustim ekipu četiri kola pre kraja sezone", naglasio je Janevski, čiji je tim trenutno na trećem mestu na tabeli Jelen Super lige, sa čak 22 boda manje od vodećeg Partizana i četiri zaostatka za Vojvodinom.

Pogledajte još