Karmelo ubacio 50 koševa Majmiju, fenomenalni Kobi protiv Mavsa

Nikse je do pobede predvodio Karmelo Entoni sa 50 poena, od čega je pogodio sedam "trojki" iz 10 pokušaja. Džej Ar Smit dodao je 14, a Rejmond Felton 10 poena uz devet asistencija.

To je bila treća pobeda Njujorka nad Majamijem u ovoj sezoni i oni najverovatnije neće ponovo igrati sve do finalne serije Istočne konferencije.

U ekipi Majamija, u kojoj zbog lakših povreda nije bilo Lebrona Džejmsa, Dvejna Vejda, Marija Čalmersa, Kris Boš je bio najefikasniji sa 23 poena.

Majk Miler dodao je 18, Rej Alen 16, a Noris Kol 14 za Majami, koji je prekinuo niz od 17 pobeda na domaćem terenu.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Dalas sa 101:81 i tako se izjednačili sa Jutom na osmom mestu u borbi za plasman u plej-of Zapadne konferencije.

Kobi Brajant ostvario je "tripl dabl" učinak od 23 poena, 11 skokova i 11 asistencija, što je njegov 19. "tripl dabl" u karijeri. Dvajt Hauard postigao je 24 poena uz 12 skokova za Lejkerse.

Kris Kejman postigao je 14 poena za Dalas, a dva manje dodao je O Džej Mejo.

Tokom poluvremena utakmice u Stejpls Centru, Los Anđeles Lejkersi povukli su dres sa brojem 34 koji je nosio njihov bivši košarkaš Šakil O'Nil.

Košarkaši Vašingtona pobedili su Čikago sa 90:86 i zabeležili osmu uzastopnu pobedu na domaćem terenu.

Džon Vol bio je najbolji u pobedničkom timu sa 27 poena, devet asistencija i osam skokova, Emeka Okafor, koji je "zakucavanjem" 45 sekundi pre kraja doneo vođstvo Vizardsima, dodao je 10 poena, koliko su postigli Nene i Trevor Ariza. Bivši košarkaš Partizana Jan Veseli nije igrao.

U ekipi čikaga Karlos Buzer postigao je 19 poena uz 12 skokova, Nejt Robinson 17, a po 13 su dodali Luol Deng i Džimi Batler. Srpski košarkaš Vladimir Radmanović nije igrao.

Beta

Pogledajte još