Vermezović: Neće biti lako u Užicu

"To je još jedna utakmica, od četiri u ciklusu, za koju sam rekao da može da bude odlučujuća u borbi za titulu. Sloboda je skup iskusnih igrača, koji znaju da igraju na rezultat, a njihov trener Ljubiša Stamenković našao je način da vodi svoju ekipu. Neće biti lako", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana u četvrtak, 4. aprila, od 16 sati igraju u Užicu protiv Slobode utakmicu 21. kola Super lige Srbije.

Ni jedna ni druga ekipa u prošlom kolu nisu pobedile. Partizan je kao gost odigrao 1:1 protiv Hajduka iz Kule dok je Sloboda izgubila od OFK Beograda 0:1 u Beogradu.

Trener Partizana rekao je da zna kako igra Sloboda i da neće biti puno iznenađenja.

"Sve ekipe protiv Partizana igraju sa nešto većim procentom agresivnosti nego protiv ostalih klubova, ali očekujem dobru utakmicu. Užice je fudbalski grad i drago mi je što su iz Slobode rekli da su spremni za utakmicu, jer to nama odgovara. Treba nam pobeda i svim silama idemo na nju", rekao je Vermezović.

Trener je najavio da će u sastavu tima biti promena u svim linijama i dodao da su to planske, a ne iznuđene rotacije, pošto želi da razigra sve igrače do kraja sezone.

"Na Zlatibor vodim 18 igrača i tri njihova najbolja druga. Nadam se da neće biti nekih iznenađenja", rekao je Vermezović i dodao da još nije vreme da Nikola Ninković bude u prvom timu.

Upitan da li su igrači pod tenzijom, jer ih u nedelju očekuje utakmica sa trećeplasiranom Vojvodinom, Vermezović je rekao da svi u Partizanu vole takve utakmice.

"Volimo kada smo pod tenzijom. Svaki igrač zna da nije isto igrati u Partizanu i u nekom drugom klubu, jer su kod nas očekivanja veća", rekao je on.

Trener petostrukog uzastopnog šampiona Srbije rekao je da fudbal u Srbiji ima perspektivu, a za to je, kao dokaz, naveo utakmicu u Kuli u kojoj je rekao da i pored nerešenog rezultata nema ništa da zameri svojim igračima.

Partizan ima osam bodova prednosti nad drugoplasiranom Zvezdom.

Beta

Pogledajte još