Karadžić: Ne želim polemiku sa Terzićem!

Predsednik OFK Beograda i nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić pokrenuo je inicijativu za smenu Tomislava Karadžića i u tom cilju poslao cirkularno pismo predsednicima fudbalskih klubova širom Srbije, kao i članovima Skupštine FS Srbije.

"Nije ignorisanje, ali ne smatram da sam dužan da danas, kada je on iz određenih razloga to odlučio, odgovaram na njegova mišljenja. Uz to smatram da kao predsednik FS Srbije ne treba da ulazim u polemiku sa čovekom koji je sudski procesuiran zbog navodnih malverzacija u fudbalu. Samim tim, i njegov kredibilitet je svakako doveden u pitanje", navodi se u saopštenju Karadžića.

"Podsetio bih sve da je pre mesec dana održana redovna sednica Skupštine FS Srbije. Na njoj smo, kao i uvek razgovarali o svim temama - otvoreno i analitički. Toj sednici nije prisustvovao član Skupštine Zvezdan Terzić kao predstavnik OFK Beograda. Samim tim, propustio je mogućnost da na za to adekvatnom mestu otvori i temu o kojoj danas govori", piše u saopštenju predsednika FS Srbije.

Beta

Pogledajte još