Čitulja za Demokratsku stranku stigla na mejl čelnih ljudi

Portparolka DS-a Aleksandra Jerkov potvrdila je Tanjugu da su umrlice stigle na mejlove funkcionera stranke, ali nije mogla da potvrdi ko stoji iza te akcije, prenosi RTS.

"Obaveštavamo osnivače, članove i simpatizere DS da će u ponedeljak, 6. maja biti održan godišnji pomen našoj dragoj i nikad prežaljenoj DS. Pomen će biti održan 6. maja u Krunskoj 69 u Beogradu", navodi se u umrlici koja je poslata funkcionerima stranke, a koju su objavili pojedini mediji.

Kao ožalošćeni su u čitulji navedeni lider demokrata Dragan Đilas i 13 odsto glasačkog tela na teritoriji Srbije, uz napomenu da taj broj ima tendenciju opadanja.

"Prosto ne znam koji bi komentar na tako nešto mogao i biti. Svako ko se upusti u takvu vrstu političke komunikacije trebalo bi da ima makar dovoljno lične pristojnosti, ali i političke odgovornosti da imenom i prezimenom stane iza jedne takve akcije", rekla je Jerkov.

Portparolka DS-a je navela i da postoje stvari koje se u politici ne smeju raditi, a da slanje čitulje svakako jeste jedna od njih.

(Izvor: RTS, Tanjug)

Pogledajte još