Vendi - Maja 1:0

Ismejana, čak i od voditeljke Marijane Mićić zbog nevešte mobilizacije ukućana, Maja uporno izbegava susret sa Vendi i kao saborca za sada ima samo Uroša. On je, štaviše, kritikovao svoju devojku/drugaricu Avu Karabatić zbog toga što je Vendi pružila šansu.

Boban Stojanović je vrlo otvoreno podržao Vendi jer ne podnosi diskriminaciju, a uz nju su trenutno blizanci Žarko i Željko, Ava, Slavko, Aneta, Milić.

Maja je, takođe neuspešno, pokušala da se pomiri sa Žarkom Stojanovićem ali je on odbio komunikaciju nazivajući je "prcvoljkom".

"Kad god tebe vidim, ja vidim veliku vaginu" uzvratila je Maja odustajući od pomirenja i "hrišćanskog opraštanja", a onda milujući svog cimera po kosi dodala: "Žarko, ja ne dojim inače bih ti dala sisu da se smiriš!"

Očigledno je da su mnogi ukućani osetili olakšanje nakon što im se Vendi pridružila jer Majin teror sve teže podnose. Raspored snaga u kući se značajno promenio, a Maria Marka del Tintoreta, kako je nazvala Maju, Vendi je već proglasila za pluskvamperfekat.

M.N.

Pogledajte još