Sa Pinto: Igrači pružaju ono što od njih tražim!

"Pobeđujemo, i igrači su koncentrisani svih 90 minuta utakmice i to je ono što sada na početku jedino od njih tražim. Još jedna od stvari koja je važna je što protivnicima ne dozvoljavamo da stvore pravu šansu", rekao je Sa Pinto posle utakmice u Beogradu.

Sa Pinto je kazao da je igra u prvih 25 minuta drugog poluvremena duela s Hajdukom igra kakvu on želi od svojih fudbalera.

"Cilj je da uvek igramo svoju igru, i ako tako bude, ne bi trebalo da bude problema. Hajduk je na početku drugog dela izašao i tako otvorio prostor za ofanzivnu igru. Važno je da moji igrači osete kada se protivnik otvori ili kada je u padu, jer je to pravo vreme za napad", kazao je Sa Pinto.

On je istakao da su tri gola protiv Hajduka donela neophodno samopouzdanje njegovim igračima.

"Počeli smo da razumemo igru i shvatili da je pobeda najvažnija, ali smo i počeli da pravimo pravu selekciju poteza. Igrali smo ozbilno, čekali prave momente da probijemo blok protivnika i postignuti golovi su nam dali neophodno samopouzadanje", rekao je Sa Pinto.

Dvostruki strelac za Zvezdu protiv Hajduka bio je Abiola Dauda, a nigerijski napadač bio je i asistent kod trećeg gola koji je postigao Darko Lazović.

"Ceo tim živi za golove, jer ako ih ne dajemo, ne možemo ni da . Obaveza napadača je da postižu pogodke, a želim da to rade i oni koji su na drugim pozicijama. Srećan sam zbog Daude jer je tek stigao u klub i ovi golovi mu mnogo znače", rekao je Sa Pinto.

Beta

Pogledajte još