Si Lo Grin na Egzitu (VIDEO)

Neobičan kao pojava sa neverovatnim glasom, Si Lo Grin je osvojio svet na prečac. Najpre sa Dejndžer Mausom kao “Gnarls Barkli”, a potom i kao solo izvođač kada je sve opčinio pesmom “Fuck you” koja je je snimljena i u “finijoj” verziji sa naslovom “Forget you”.

Za njega se tada dobra situacija pretvorila u sjajnu - dobio je tri Gremija, Brit i Bilbord nagrade, njegove numere su obrađene u seriji “Gli”, pevao je sa Madonom na Super bolu, bio angažovan kao sudija u šou ta talente “Voice”.

- Verujem da uspeh nagrađuje upornost. To je sjajna stvar, jer čak i da ne uspete u svemu što radite, trud koji ste uložili i dalje može da bude inspiracija. Moj savet je da se u potpunosti predate tome što radite i nećete zažaliti - poručuje Grin.

Muzička inovacija po kojoj će ostati upamćen u istoriji savremene muzike je kreiranje novog soul stila oslonjenog na hip-hop, i to ležernog, južnjačkog porekla.

Dok tvrdi da mu je kontakt sa publikom najvažniji, snaga njegovog glasa navodi na ples, ali i na preispitivanje emocija dok peva o ljubavi i bolu.

Bilo je najavljeno da će “Gnarls Barkli” prošle godine izdati novi album, međutim za sada Si Lo i dalje nastupa solo. Na tu temu samo kaže da je u pitanju ista muzika.

- Ja u “Gnarls Barkliju” i ja kao Si Lo Grin smo ista osoba, isti muzičar, samo sam u drugačijoj životnoj fazi. To je konstantna evolucija, samo u drugačijem pravcu. Imao sam vere u sebe i to mi se isplatilo - kaže on.

(Izvor: Blic )

Pogledajte još