Nebojša Milovanović kao "Ted - izgubljeni pustolov" (VIDEO)

Nebojša Milovanović, poznati glumac koga smo gledali, između ostalih, u filmovima "Bure baruta", "Medeni mesec" i nedavno, u seriji "Vojna akademija", pozajmiće glas Tedu Kamenoviću, simpatičnom mladiću koji sanja da postane pustolov. Njegovoj simpatiji Sari Lavrof, glas će pozajmiti Dušica Novaković, glumica Pozorišta na Terazijama, koja je ostvarila sjajne uloge u brojnim mjuziklima ("Briljantin","Kosa","Čikago"...), ali i u seriji "Miris kiše na Balkanu".

U sinhronizaciji animiranog filma "Ted - izgubljeni pustolov" učestvuju i Marko Marković, Igor Damnjanović, Jadranka Selec i Milan Čučilović.

Ova komedija, inspirisana avanturama Indijane Džounsa, Tintina, Lare Kroft, ali i Džeki Čena, prava je zabava za celu porodicu.

Ted je proslavljeni arheolog i pustolov baš kao njegov idol Maks Mordon... ali u njegovim snovima! U stvarnosti, Ted je građevinski radnik u Čikagu. Igrom slučaja, on biva zamenjen za slavnog profesora Hamberta i uzima njegovo mesto na letu za Peru. Dok profesor Lavrof i njegova prelepa ćerka Sara, koji tamo tragaju za izgubljenim gradom Paititi, veruju da je profesor Hambert ključan za njihovu potragu, ispostaviće se da će im Tedova pomoć biti više nego neophodna...

"Ted - izgubljeni pustolov" osvojio je 3 nagrade "Goja" - za najbolji animirani film, najboljeg novog reditelja i najbolji adaptirani scenario.

Pogledajte još