Luda opsesija: Erik - "prava" muška sirena! (VIDEO)

Kako Erik Duharme kaže za "The Daily Mail", on "jede, spava i diše sirene" i imitira ih kad god mu se ukaže prilika. On je, kako će pokazati epizoda TLC-jeve emisije "Moja luda opsesija" (My Crazy Obsession) samoprozvana muška sirena, a kako legenda kaže, ova mistična bića imaju telo čoveka i rep ribe, a mornari ih obično vide u vodi kada ih mame da im se pridruže.

Erik voli sirene još od detinjstva kada su ga deka i baka odveli na predstavu u kojoj se pojavila i žena u kostimu sirene. Još tada je bio potpuno očaran.

Već sa 13 godina, otvorio je firmu "Mertailor LLC" koja se bavi proizvodnjom repova sirena, a pravio ih je od kesa za đubre i raznih drugih materijala.

Tri godine kasnije, napravio je svoj prvi šou, a danas mu posao cveta jer se njegovi repovi pojavljuju u mnogim spotovima, filmovima i serijama. Pored ostalih, njegova klijentkinja je i popularna Lejdi Gaga.

- To je životni stil. Životni put koji sam odabrao - kaže Erik u emisiji "Moja luda opsesija" i dodaje da kada "obuče kostim sirene, doživi transformaciju".

- Osećam kao da ulazim u drugi svet čim uđem u vodu. Tako bežim od pritisaka društva - kaže Erik čiji dečko Metju je u početku bio šokiran, ali kasnije je prihvatio njegov životni stil.

Pogledajte još