Partizan novim remijem u Užicu dao nadu Zvezdi, crveno-beli prišli na "-7"!

Partizan je u Užicu nastupio u sastavu Stojković, Miljković, Ostojić, Ivanov, Stanković, Smiljanić, Brašanac, Ilić, Luka, Šćepović i Mitrović.

Sloboda je do boda stigla sa ovom jedanaestoricom: Ranković, Lovrić, Vasilić, Knežević, Pilipović, Purić, Pejović, Gojković, Purić, Tijago, Ranđelović.

Partizanu je ovo drugi uzastopni nerešeni rezultat, pošto je u prošlom kolu odigrao 1:1 sa Hajdukom. Sloboda je u prošlom kolu izgubila od OFK Beograda.

Utakmica u Užicu bila je spora u prvom poluvremenu i nešto brža u drugom. Oba tima imala su nekoliko prilika, ali nijedan nije iskoristio svoje šanse.

Golman Slobode Dejan Ranković imao je nekoliko sjajnih intervencija i najzazlužniji je što domaći tim nije primio gol. Partizan je u finišu meča pokušavao i s tri napadača da ga savlada, ali nije uspeo.

Ranković je jedinu grešku imao u 58. minutu, kada je Predrag Luka sjajno dodao loptu Aleksandru Mitroviću pored istrčalog golmana, ali je napadaču Partizana lopta prešla preko noge, tako da nije uspeo iz blizine da smesti loptu u mrežu.

Sloboda je najbolju šansu imala u 72. minutu, kada je Aleksandar Pejović prošao čak trojicu igrača Partizana i izbio sam pred golmana Vladimira Stojkovića, ali je traljavo šutirao, tako da je čuvar mreže gostiju lako uhvatio loptu.

Pogledajte još