Neverovatno: U jednom danu dva puta dobila na lutriji! (VIDEO)

Dečko joj, međutim, nije poverovao jer je mislio da je u pitanju prvoaprilska šala.

Keli Koldvel (29) koja radi za EasyJet, mislila je da je najsrećnija na svetu kada je dobila novac na lokalnom bingu, a zatim i na lutriji Euromilioni.

Kada je videla da su izvučeni njeni brojevi, Keli je prvo nazvala dečka da mu kaže “da misli da je postala milioner”, ali joj je on rekao da prestane da zbija šale s njim, jer je mislio da pokušava da napravi prvoaprilsku šalu.

(old_image)

Kada je pokušala da objasni svojoj dvogodišnjoj ćerkici da su sada bogati i da može da ima šta god poželi, devojčica je “samo zatražila jedan keks”. Keli je umesto toga odlučila da je odvede da proslavi svoj treći rođendan u Diznilendu u Parizu.

Što se tiče izbora aviokompanije kojom će putovati u Diznilend i Egipat, Keli je izjavila da sigurno neće izabrati low-cost kompaniju za koju radi već da planiraju da lete prvom klasom.

Novopečeni milioneri planiraju prvo da kupe sebi novu kuću, jer još uvek žive kod Keline majke. Nakon toga planiraju nove automobile, putovanje u Šarm-el-šeik u Egipat gde će proslaviti Kelin 30. rođendan, kao i putovanje iz snova u Kanadu za njihove bake i deke.

Srećnu dobitnicu "Euromiliona" i njenu reakciju na osvojen novac možete pogledati ovde:



Izvor: DailyMail/ NoviMagazin

Pogledajte još