SNS: Đilas skuplja jeftine poene

"Ni on, ni njegova stranka, ne znaju koje stavove zastupaju. Jedan dan kažu da je neko izdao, drugi dan da je neko protiv Evrope, a treći dan ko zna šta već", navodi se u saopštenju SNS nakon izjave Dragana Đilasa.

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas pozvao je ranije danas državno rukovodstvo da građanima saopšti istinu, a ne da "pere ruke od pregovora" s Prištinom koji su Srbiju doveli u nepovoljnu poziciju.

"Umesto da pred nas izađu sa rešenjima i jasnim stavovima, premijer (Ivica Dačić) ćuti, potpredsednik Vlade (Aleksandar Vučić) kuka, a predsednik države (Tomislav Nikolić) se krije iza telefonskih razgovora s predsednikom Rusije (Vladimirom) Putinom", rekao je Đilas u izjavi novinarima u sedištu DS u Beogradu.

Naprednjaci su u saopštenju ocenili da je Đilas "najveća kukavica koja postoji na političkoj sceni Srbije" i zapitali "odakle mu uopšte obraz" da nekome govori da treba da izađe sa jasnim stavovima.

"Državno rukovodstvo Srbije ima jasne stavove. Aleksandar Vučić je nedvosmisleno dao do znanja građanima kakva je situacija. Jedino do sada nismo čuli konkretno mišljenje Dragana Đilasa, koji kukavički ćuti", navodi se u saopštenju SNS.

(Izvor: B92)

Pogledajte još