Vermezović: Nije nam se dalo, ali idemo dalje!

Partizan nakon drugog uzastopnog remija ima sedam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Crvenu zvezdu.

"Govorio sam da ništa nije gotovo i kada smo imali 11 bodova prednosti, tako i sada tvrdim. U ovakvoj ligi svako svakog može da pobedi", rekao je Vermezović na konferenciji za medije.

Trener Partizana je dodao da je crno-belima nedostajalo sreće i koncentracije u završnici.

"Znali smo i pre utakmice da neće bit lako. Nemamo puno za čime da žalimo, probali smo, nije nas išlo i to je jedan od onih dana kada lopta jednostvano neće u gol. Neke situacije koje smo promašili, momci lagano rešavaju, ali u fudbalu je tako, kada se neke situacije ne ispuštuju", rekao je Vermezović.

On je pohvalio golmana Stojkovića, koji je u 72. minutu "fenomenalnom intervencijom" sprečio Aleksandra Pejovića da donese prednost Užičanima.

Strateg Slobode Ljubiša Stamenković ocenio da je podela bodova najpravedniji ishod.

"Bila je ovo borbena utakmicama. Ni oni, ni mi nismo iskoristili svoje šanse i ovo je najpravedniji rezultat. Naš golman Ranković bio je fenomenalan, a uspeli smo da izblokiramo Ilića i Brašanca, tako da su njihovi defanzivci morali da kreiraju igru", naveo je Stamenković.

On je dodao da se Sloboda svesno prvo poluvreme branila, a u nastavku meča igrala otvorenije.

"U drugo poluvreme ušli smo sa željom da pobedimo, tako smo i odigrali. Imali smo šanse, mogli smo da naplatimo za sve pehove i nesreće koje smo imali u poslednje vreme. Verovatno će nam Bog vratiti kada budemo jurili šampionsku titulu ili budem igrali u Evropi", poručio je Stamenković.

Partizan narednog vikenda u derbiju 22. kola dočekuju Vojvodinu, dok Užičani gostuju Hajduku iz Kule.

Pogledajte još