SNS: Đilas cenzuriše komentare na B92 i Blicu!

SNS je u saopštenju dostavljenom medijima navela da su večeras mnogi građani pokušali da ostave komentar, preko svojih privatnih IP adresa, na portalima B92 i Blica, ali je da je "gospodar Đilas, preko svojih poluga moći, na tim portalima u potpunosti zabranio objavljivanje komentara u kojima se izražava i najmanja kritika prema njemu".

"Srpski naprednjaci ističu da se Đilasova moć i cenzura i dalje produžavaju u Srbiji i ogledaju u tome da nijedan građanin ne može da iznese svoj kritički stav, a ne padne pod "makaze" Đilasovih cenzora", navodi se u saopštenju. Naprednjaci u saopštenju žele da "podsete Đilasa, da su sloboda medija i izražavanja Ustavom zagarantovana prava i da, koliko god on medijski moćan bio, neće moći nikakvom cenzurom da promeni ono što građani stvarno misle o njemu i njegovoj stranci".

Ranije danas, Đilas je na konferenciji za novinare od vladajuće koalicije zatražio da pokaže odgovornost i građanima kaže istinu i da "ne pere ruke od pregovora koji su Srbiju doveli u nepovoljnu poziciju".

Đilas je poručio državnom vrhu da ako nema hrabrosti da preuzme odgovornost, dođe u parlament i kaže istinu "kakva god da je".

PROČITAJ I: SNS: Đilas skuplja jeftine poene

Izvor: Kurir/Tanjug

Pogledajte još