Sise opasnije od šerijata

Toples džihad održavan je ispred ambasada Tunisa u znak podrške Amini Tajler koja je prošlog meseca na internetu postavila svoje nage fotografije s porukom – „Ja sam svoje telo i ono nije izvor ničije časti“.

Predsednik tunižanske „Komisije za promociju vrline i sprečavanje poroka“ (koji bolestan vic!) pozvao je da se Amina kamenuje na smrt. Ona prelazi u ilegalu i za sada nemamo pouzdanih informacija o njoj i njenoj sudbini.

(old_image)
Džihad, onaj pravi, doživeo je dva velika talasa. Jedan je arapski od polovine sedmog veka, kada je islam mačem, za svega dvestotinak godina proširen na prostranstvu od granica Kine i indijskog potkontinenta na istoku, preko središnje Azije i Bliskog istoka, pa zatim preko severne Afrike do Atlanstkog okeana na zapadu i dalje na Siciliju i Iberijsko poluostrvo u Evropu, da bi u bici kod Poatjea u Francuskoj 732. godine bio zaustavljen.

Drugi veliki talas džihada počinje sredinom 11. veka s osvajanjima turskih plemena tokom kojih je pala čitava Anadolija, nekadašnje jezgro Vizantije, a zatim i bezmalo celo Balkansko poluostrvo i zemlje oko Crnog mora. Taj talas zaustavljen je kada je odbijena turska opsada Beča – 11. septembra 1683. godine.

Nakon ove bitke počinje period opadanja islama, raspada turske carevine i kolonijalne vladavine islamskim teritorijama. Uzgred, pravdanje terorizma navodnom frustracijom kolonijalnom prošlošću muslimanskih zemalja, u najmanju ruku je apsurdno.

Širenje islama u rekordnom vremenskom periodu kakvo istorija čovečanstva ne poznaje, svakako se nije odvilo miroljubivo.

Malo je verovatno da 11. septembar (datum kada je odbijena turska opsada Beča) Al-Kaida nije namenski odabrala za napade na Ameriku kako bi najavila novi globalni džihadistički talas.

Džihad, što znači borba, odnosi se na ceo svet koji nije pod muslimanskom vlašću. Naivčine će vam reći da je džihad nekakva „duhovna“ borba, takoreći podvizivanje što bi rekli hrišćani. Pa ja baš pogledao u Kuran - oko 250 ajeta od ukupno 6.235 odnosi se na džihad.

A jedan od njih glasi – „Vjernici koji se ne bore - osim onih koji su za borbu nesposobni - nisu jednaki onima koji se na Alahovu putu bore imecima svojim i životima svojim. One koji se budu borili ulažući imetke svoje i živote svoje Alah će odlikovati čitavim stepenom nad onima koji se ne budu borili, i On svima obećava lijepu nagradu. Alah će borcima, a ne onima koji se ne bore, dati veliku nagradu“.

Zvuči ko duhovna borba.

Nego, gledam ovaj džihad golih sisa. Policija bogte. I to ne bilo koja, več specijalna! Šlemovi, pendreci, marice, kožne rukavice, cimanje, vukljanje, razvlačenje ... po troje, četvoro specijalaca na dve transparent sise!

(old_image)

Lakše Al-Kaidi bombe da podmetne u metro nego ženi da flešne sisu ispred ambasade. Sise opasnije od šerijata. Od polivanja kiselinom, kamenovanja, bičevanja, odsecanja udova, vešanja, grupnih silovanja, džihada, od 3 miliona robova u Emiratima.

Od odsecanja klitorisa. Samo je kurvama potreban klitoris.

U takvom svetu živimo.

Pogledajte još