Krstić: Cela košarkaška reprezentacija je dala novac za Tijanu!

"Nisam mogao da spavam dva dana zbog te informacije koja se pojavila ne znam ni ja kako. Ispalo je da smo samo Teodosić i ja dali novac, a u stvari je bilo nas 13 iz reprezentacije. Mnogo sam se ružno osećao prema svim momcima koji su pokazali humanost, a samo smo nas dvojica dobili neke simpatije, a to nikome nije bio cilj", rekao je Krstić u telefonskoj izjavi agenciji Beta iz Moskve.

U Srbiji je pokrenuta široka akcija sakupljanja novca za transplantaciju Srca osmogodišnjoj Tijani Ognjanović. Pre dva dana se u medijima pojavila informacija da je dvojac iz CSKA organizovao saigrače i sakupio 100.000 dolara.

"Nije to tačno, novac je dala skoro cela reprezentacija, nas 13: Vladimir Micov, Zoran Erceg, Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica, Duško Savanović, Ivan Paunić, Aleksandar Rašić, Dejan Musli, Vladimir Lučić, Stefan Marković, Vladimir Štimac, Milenko Tepić i ja", rekao je Krstić.

Centar moskovskog CSKA kazao je da niko nije ni želeo da se to objavi, je ona ipak izašla u javnost putem društvene mreže Tviter.

"Mi jesmo pokrenuli ostale igrače, ali je prvobitna ideja bila da se to uopšte ne objavljuje, ali su to s Tvitera preneli mediji. Nisam hteo ništa da pričam dok ne uplatimo novac, što smo danas uradili", rekao je Krstić.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.