Vujošević: Odluka o mojoj suspenziji je skandalozna!

Vujošević je na konferenciji za novinare danas priznao da njegova reakcija tokom meča sa Crvenom zvezdom nije bila racionalna, ali je tek po okončanju susreta sa novinarima saznao za kaznu lige.

"Ovo je skandalozno! (Direktor takmičenja Predrag) Bojić je prešao preko hiljadu situacija... Njemu je sve bilo u redu u Železniku prošle godine, u Kragujevcu... Tu nije koristio dokumentarni materijal kasnije da odredi kazne", rekao je Vujošević agenciji Beta.

Trener Partizana je rekao da mu najviše smeta što je Davis Bertans novčano kažnjen i suspendovan sa jedne utakmice, dok je igrač koji je isključen sa njim zbog međusobnog koškanja, Bojan Subotić, samo novčano kažnjen.

"Ovo je stvarno skandal. Kažnjavanje Bertansa a ne igrača koji je isključen sa njim je nepošteno i neprincipijelno... Mnogo su se zamerili Partizanu, pre svega zbog Bertansa. Očigledno je da odluke donose pod strahom", rekao je Vujošević.

Trener Partizana je rekao da mu nije jasno zašto se odluke donose sada naknadnim pregledanjem snimka koji nije bio iz direktnog prenosa nego je "vađen iz konteksta".

Vujošević je suspendovan sa dva meča zbog fizičkog kontakta sa sudijom posle gužve u kojoj su isključeni Bertans i Subotić.

Organizator utakmice Zvezda će morati i da platia kaznu i da igra meč bez publike. Sudijska trojka je takođe suspendovana jer nije isključila igrače koji su ušli u teren sa klupe.

Vujošević je ranije danas na konferenciji za novinare, pre nego što je bila poznata odluka o suspenziji, rekao da njegova odluka nije bila racionalna.

"Moja reakcija nije bila racionalna, već je to, jednostavno, bio moj doživljaj kompletne situacije, koja ne sme biti istrgnuta iz kontektsa. Sudije su isključile Bertansa...a nisu Zvezdine igrače koji su se sa klupe umešali u tuču, pre svih (Demarkusa) Nelsona. Ne mogu posle svega toga da ih vodim na sladoled", rekao je Vujošević novinarima.

"Nažalost, moja priroda je takva da me pogađaju nepravde i pritisci. Sport je napravljen da bi u njemu pravda pobeđivala, jer nigde druge u životu ne pobeđuje", dodao je on.

Beta

Pogledajte još