Rano jutros masovna tuča na Voždovcu

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da se masovna tuča dogodila jutros oko šest časova u Ulici Triše Kaclerovića, dok je žena povređena u Ulici Vojislava Ilića.

Prema Macurinim rečima, napadači su ženi oteli torbu i povredili je drškom pištolja.

- Žena ima tupu povredu glave, oka i jabučne kosti i ona je zbrinuta u Urgentnom centru - rekla je Macura i dodala da je na mestu nesreća pronađen pištolj.

Na ulicama Beograda u noći između petka i subote dogodile su se četiri saobraćajne nesreće. U Hitnoj pomoći su rekli da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 20 časova na uglu Bulevara Despota Stefana i Cvijićeve povređena 14-godišnja devojčica. Ona je sa povredom kuka zbrinuta u Institutu za majku i dete.

Druga saobraćajna nesreća dogodila se oko 20 časova u Malom Mokrom Lugu. Povređen je vozač koji ima oko 60 godina. On je sa povredom glave zbrinut u Urgentnom centru. U udesu koji se dogodio na ulazu u Boljevce povređen je 37-godišnji vozač koji je takođe zbrinut u Urgentnom centru. Dvojica mladića povređena su u nesreći koja se dogodila na auto-putu u Beogradu, smer ka Zagrebu.

Portparolka Hitne pomoći rekla je da su oni automobilom sleteli sa nadvožnjaka kod restorana Franš. Nesreća se dogodila jutros oko četiri sata. Oni su svesni, orijentisani i ugruvani, a zbrinuti su u Urgentnom centru, rekla je Macura.

Pomoć lekara Hitne pomoći su tokom noći najviše tražili oboleli od astme i hipertoničari. Ta služba je imala 122 intervencije, od čega 18 na javnom mestu.

Izvor: Beta

Pogledajte još