Pronašle se zahvaljujući Jutjubu: Da li su ovo bliznakinje razdvojene nakon rođenja?

Ova devojka, rodom iz Južne Koreje, odrastala je kao jedino dete, koju je kada je imala samo tri meseca usvojila francuska porodica, a u trenutku kad je Samanthu videla u filmu "21 & Over", znala je da mora da sazna više o njoj. Ispostavilo se da je ona takođe rodom iz Južne Koreje, da je odrasla u New Jerseyju, a trenutno živi u Los Anđelesu.

Pretraživanje na Googleu otkrilo je da je Futerman takođe usvojena, a njih su dve, obe 25-godišnjakinje, rođene istog datuma, 19. novembra 1987. godine. To je Anais nateralo da se Samanthi javi preko Facebooka.

"Prvo što sam videla jeste svoje lice koje me gleda s njene profil fotografije. A nakon samo nekoliko klikova i poruke koju mi je Anais poslala znala sam da ću krenuti na putovanje na kojem još niko nije bio...Bila sam 100 posto sigurna da je ta devojka moja biološka sestra", ispričala je Samantha.

Nakon toga njih dve započele su komunikaciju preko Skypea i ubrzo shvatile da im je zajedničko puno više od samog izgleda. Obe imaju "uvrnuti smisao za humor, ljubav prema šahu i sasvim očigledni Napoleonov kompleks", objasnila je Samantha.

To ih je nagnalo da na Kickstarteru pokrenu akciju skupljanja novca za svoj prvi susret koje su odlučile da snime, a kamerom će zabeležiti i podvrgavanje testiranju DNK. U ovom trenutku, kad im je ostalo još dve nedelje da sakupe željeni iznos od 30.000 dolara, već su ga premašile i trenutno imaju na raspolaganju nešto više od 36 hiljada!

Možete pratiti hjihov projekat: Twinster

Izvor: Index

Pogledajte još