Lukas odgovorio Georgievu na prozivku da ne pere kosu: Ti si retard koji samo sedi za kompjuterom!

Acu Lukasa je uvredilo to što je Vlado Georgiev na Twitter postavio njihovu zajedničku fotku, na kojoj pokazuje prstom na folkerovu frizuru.

- Aco Lukasu, ako ikada vidiš ovo, pls, operi kosu - napisano je na Twitteru na šta je Georgiev odgovorio rečima: "Video je tvit, ja mu pokazao".

(old_image)

- Nemam Twitter da ne bih morao da odgovaram na pitanja retarda i debila koji nemaju druga posla nego da sede za kompjuterom i da pljuju po uspešnim ljudima. Očigledno da ga imaju oni kojima to nije problem. Naravno, kakav tviteraš, takav i pratilac - kaže Aca.

- Perem kosu redovno, zašto bi mi to bio problem?! Ali kad smo već kod pranja kose, ako moj drug Vlada hoće, možemo da se dogovorimo da od danas i jedan i drugi ne peremo kosu, ja do svog, a on do svog prvog velikog rasprodatog koncerta, pa ćemo onda da vidimo ko će prvi oprati kosu i da li će je neko ikada oprati. Naravno, ne računamo besplatne zabave po trgovima, nego ozbiljne koncerte.

- Očigledno je moj prijatelj hteo da bude malo vickast i duhovit, ali mu to nije jača strana. Evo, da probam i ja malo da se našalim, mada u ovoj mojoj šali ima poprilično mnogo istine - naglašava Lukas.

Izvor: Marija Dejanović za "Kurir"

Pogledajte još