Niš: Plakati protiv Vučića i Nikolića

Na plakatima je slika Nikolića i Vučića, a napisano je "Mala je ovo zemlja koliki smo mi izdajnici" i "Srpska nazadna stranka".

U niškoj policiji je rečeno da prijava povodom plakata sa takvom sadržinom nije bilo.

"Niko nije prijavio policiji da je video da su plakati lepljeni ili da je video eventualne počinioce", rekla je Tanjugu portparol Policijske uprave Lidija Pavlović.

Plakati nisu potpisani, a SNS u Nišu se nije za sada oglašavala povodom izlepljenih plakata.

Gradonačelnik Niša i predsednik Gradskog odbora SNS-a Zoran Perišić rekao je da plakate uperene protiv Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića "lepe oni koji ne misle dobro Srbiji".

"Lepe oni koji ne mogu da prihvate ogroman rad i energiju koju ulaže Vučić i SNS i ono što taj rad i energija donose, a donose, pre svega, popularnost, rejting i prihvatanje koje Vučić ima među građanima Srbije što je nezabeleženo u novijoj političkoj srpskoj istoriji", kazao je Perišić, koji nije želeo da ulazi u to ko bi mogao da stoji iza lepljenja tih plakata.

Vučić ima apsolutnu podršku, ne samo članova SNS, već i većine građana Srbije što jasno pokazuju ankete i istraživanja o podršci koju uživa prvi potpredsednik vlade, dodao je Perišić.

"U ovom teškom trenutku za Srbiju odluke koje će doneti SNS i ostali koalicioni partneri su zbog nečega što je davno urađeno i što se davno desilo, a što sada mora da se završi i uvede u okvire koje traži međunarodna zajednica", naveo je Perišić.

Perišić je napomenuo da je Vučić prvi političar u Srbiji koji je pokazao da nema nedodirljivih.

Izvor: Tanjug/NoviMagazin

Pogledajte još