VB magazin: Ko s kim kad i kako

Petrući je ubeđen da će sutra izbaciti Uroša, a Vesna de Vinča je izjavila da bi rado zadržala Slavka. Kada je reč o pobednicima Petrući se izjasnio da bi voleo da pobedi Maja Volk, ali da misli da će prvo mesto pripasti Dragutinu Topiću. Izbačeni nisu rekli bog zna šta osim da se, samo oni znaju kako, osećaju kao pobednici.

Marko i Darko, dvojac iz emisije „Razgibavanje“, podelili su uloge međusobno. Jedan je bio Maja Nikolić a drugi Vendi. Uz njih, u drugom delu emisije, gostovala je glumica Bojana Ordinačev. Bilo je predviđeno da govore o situaciji između Ave Karabatić i Uroša Ćetrića.

Uprkos gomili neuspelih pošalica i lošeg humora, Bojana je ipak uspela da kaže da se Uroš nije ponašao džentlmenski od trenutka kada su Ava i on napustili kombi.

Uroš se posle osam dana setio da napolju „ima devojku koja radi doktorat“ a u studiju je bila puštena rekapituacija svih momenata Avine i Uroševe „veze“. Ipak, gostima u emisiji bilo je zanimljivije da se bave time kojom brzinom bi se Slavko i Maja Nikolić našli u krevetu da nema kamera.

M.N

Pogledajte još