SNS u Nišu: Kampanja laži uplašenih

"SNS je promenila lice Srbije posle majskih izbora, građani Srbije jednom su prošli kroz takvu kampanju i pobedili", navodi se u saopštenju i podseća da Vučić ima najveću podršku građana na političkoj sceni.

"Pobediće i ovog puta, jer građani Srbije po prvi put imaju u vlasti čoveka (Aleksandra Vučića) za koga nema nedodirljivih i za koga borba za istinu i poštenu Srbiju nema alternativu
"
, navodi se u saopštenju.

Kako je istaknuto, predsednik Srbije (Tomislav Nikolić) takođe vodi bespoštednu borbu za interese Srbije i "svakodnevno smo svedoci teških pregovora i odluka koje moraju da donesu oni kojima su građani Srbije dali odgovornost vršenja vlasti".

"Plakati koje je pod okriljem noći neko zalepio govore upravo o tome ko ih je lepio i o njegovom nalogodavcu"
, ukazuje se u saopštenju.

Niška policija izvršila je uviđaj i obavila razgovore sa više osoba u vezi sa lepljenjem plakata protiv SNS.

Policija je navela da je po ovlašćenju istražnog sudije Osnovnog suda i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, izvršila uviđaj na više lokacija u gradu na kojima su izlepljeni plakati.

"Policija je takođe obavila razgovor sa više lica na okolnosti ovog dogadjaja. O svim utvrđenim činjenicama biće dostavljen izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Gradski odbor SNS, kako se ističe, bezrezervno podržava rad prvog potpredsednika Vlade i predsednika SNS Aleksandra Vučića i traži od njega da nastavi svoju borbu protiv kriminala i korupcije, kao i borbu za očuvanje državnih interesa.

Iz SNS-a ocenjuju da je borba protiv te stranke, Vučića i Nikolića "borba protiv interesa Srbije", a da "takva borba odgovara u ovom trenutku samo neprijateljima Srbije".

(IZvor: B92)

Pogledajte još