Vermez: Ponovo smo bili neefikasni!

"Vojvodina je iskoristila sve šanse, dok smo mi ponovo bili neefikasni. Ne mogu ništa da zamerim igračima, danas nije htelo, posle ove pauze (reprezentativne) ništa nije kao pre", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

On je istakao da će crno-beli "probati da se izvuku" iz ove situacije.

Partizan je danas na svom terenu izgubio od Vojvodine sa 2:1, dok je u prethodna dva kola odigrao nerešeno sa Slobodom iz Užica, odnosno sa Hajdukom iz Kule.

"Sami smo došli u ovu situaciju, jesmo izgubili, ali je svako dao svoj maksimum", kazao je šef struke Partizana.

Upitan da prokomentariše zvižduke sa tribina, Vermezović je rekao da su mu zviždali i posle Donjeg Srema i Aela, i dodao da se "čovek navikne na to".

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević kazao je da je njegova ekipa odigrala odličnu utakmicu i da su oba gola postignuta u pravo vreme.

"Imali smo sreće i znanja da u pravo vreme postignemo oba gola. Prvi je bio šok za fudbalere Partizana, a drugi još veći", rekao je Vignjević.

On je dodao je ključ utakmice bio u tome što je Vojviodina uspela da uspostavi ravnotežu na sredini terena.

"Pred kraj utakmcie smo se povukli i primili taj jedan nesrećni gol, ali smo pobedili Partizan, što nije bilo ni malo lako", rekao je Vignjević.

Partizan nakon kompletnog 22. kola zauzima prvo mesto sa 51 bodom, četiri više od Crvene zvezde, dok je Vojvodina treća sa 44.

Beta

Pogledajte još