Novi rijaliti zavodnici

Početak proleća u Srbiji obeležio je veliki povratak rijaliti šou programa. I to najpopularnijih formata – Farme i Velikog brata. Među poznatim i polupoznatim ličnostima, i u jednom i u drugom rijalitiju, ove sezone izdvojila se posebna klasa ukućana odnosno farmera.

Bez ustezanja možemo konstatovati da je reč o potencijalnim rijaliti zavodnicima, izuzetno zgodnim i atraktivnim mladićima. Da li će opravdati očekivanu ulogu, videćemo. I jedan i drugi šou su još uvek u fazi zagrevanja. Dakle, i ženski deo televizijske publike, koja preferira ovu vrstu programa, imaće u čemu da uživa jer je, prisustvom starleta, mladih pevačica i manekenki ukus muškaraca sasvim sigurno zadovoljen.

U ekipi Velikog brata posebno se istakao mladi holivudski kaskader, Uroš Ćetrić. Njemu se, narodski rečeno, posrećilo već prve večeri, samo nekoliko sati nakon ulaska u famoznu kuću na Košutnjaku, budući da je završio u krevetu sa Avom Karabatić a Ava je, kao što znamo, sve samo ne mirna. Uroš insistira na tome da je veoma vezan za Srbiju i da je Beograd za njega i dalje najlepši grad na svetu. Taj stav nije uspelo da promeni ni njegovo holivudsko iskustvo koje nije zanemarljivo budući da je bio dubler slavnom Tomu Kruzu u četvrtom nastavku filmskog serijala „Nemoguća misija“. Tako zahtevan posao podrazumeva izuzetnu fizičku spremnost pa je o telu mladog kaskadera nepotrebno govoriti. Mišiće je obilno dekorisao tetovažama Hrama Svetog Save i Nikole Tesle, a na takvu građu prva je pala finalistkinja druge sezone Prvog glasa Srbije, Sanja Dimitrijević.

(old_image)

„Sanja i ja provodimo dosta vremena zajedno, imamo ista interesovanja i odlično se slažemo“ izjavio je Uroš neposredno nakon završetka „Prvog glasa Srbije“, ali, uprkos optimizmu, veza nije potrajala još dugo. Štaviše, u kuću Velikog brata, Uroš je ušao kao slobodan momak a samim tim i potencijalni plen ili lovac. Odnosno tako je većina mislila dok nije promenio ploču. Nakon neslavne epizode sa Avom Karabatić, otkrio je da napolju ima devojku "koja radi doktorat" ali ni to ga ne sprečava da se ne razdvaja od Soraje.

Blizanci Željko i Žarko Stojanović, zvezde francuskog izdanja Velikog brata, takođe su zapali za oko brojnim gledateljkama. To nimalo ne iznenađuje budući da su ovi rođeni Zemunci šarmantni, duhoviti i prilično slobodni. Gledoci su već imali priliku da vide Željkove pokušaje da se približi Avi, pre i posle njene epizode sa Urošem, a Žarko je u ispovedaonici prokomentarisao da zgodna i nepredvidiva splićanka sasvim odgovara ukusu njegovog brata. Paparaco fotografije sa žurke nakon završetka francuske varijante ovog rijaliti programa potvrdile su da braća vole dobar provod. I dok je Željko neumoran u startovanju zgodnih devojaka, sve glasnije se govori o tome da je Žarko naklonjen istom polu. Njihova majka demantovala je ove navode medija.

(old_image)

Ista uloga na konkurentskoj Farmi pala je na pleća Filipa Panajotovića. A ta pleća su sve samo ne nejaka. Filip ima dvadeset četiri godine i omiljena je faca prestižnih beogradskih klubova. Obavezni sastojak dobrog provoda. Zvanično, njegova osnovna profesija je manekenstvo, a mediji ga predstavljaju kao jednog od najzgodnijih manekena nove generacije. Učestvovao je u izboru Best Model of the World u Turskoj kao predstavnik Srbije. Društvene mreže krcate su njegovim provokativnim, seksi fotografijama a odličnu reputaciju kod žena, i to onih sa VIP statusom, stekao je brzo.

Jedno vreme zabavljao se sa pevačicom Milicom Majstorović, zvezdom Operacije trijumf, a u medijima se dugo polemisalo o pravoj prirodi njegovog odnosa sa Anabelom Bukvom. Bivša supruga Gagija Đoganija demantovala je glasine da su bili zajedno a Filip se tim povodom nije izjašnjavao.

Da ironija bude veća, na Farmi se nalazi i manekenka Jovana Nikolić, njegova bivša devojka. Preciznije, jedan od Filipovih trofeja iz estradno-maneknske branše. Iako su se svi nadali obnavljanju romanse, Jovana se za sada potpuno okrenula simpatičnom reperu Ša. Pali su i prvi poljupci što je Filip jednostavno izignorisao uživajući u sve prisnijem odnosu sa Stanijom.

Sve u svemu, prisustvo mladih i poželjnih muškaraca uneće dodatnu dinamiku u omiljene rijaliti formate, a njihove ljubavničke biografije obećavaju nove zaplete i neophodnu tenziju.

M.N

Pogledajte još