Čović: Nisu Rusi u Zvezdu došli zbog Lukića!

Čović je Lukiću poručio da nije on doveo Gasprom na Marakanu i da to nije zasluga jednog čoveka...

"Nisu Rusi u Zvezdu došli ni zbog kakvog imena, pa ni Lukićevog. Ne pronalazim se u ovim dvodelnim intervjuima Vladana Lukića, niti imam komentar na bilo šta. Naš izveštaj o poslovanju od 1996. godine dat je bivšem genseku Đorđu Stefanoviću, Andriji Kleutu, a verovatno i Lukiću. Sve primedbe koje su imali unete su u izveštaj, koji je potom usvojio njihov UO, a zatim i skupština", istakao je Čović za dnevni list Informer.

On se osvrnuo i da Lukićeve tvrdnje da u njegovom mandatu nikome nije kasnila plata na Marakani...

"Nije naše da utvrđujemo ko je šta radio, nego da vidimo kakvo je stanje- Zna se čiji je posao da istražuje da li je neko kriv za nešto i za šta. Podsetiću vas da su plate kasnile od aprila, a radni staž nije bio povezan tri godine".

Čović nije mogao a da se ne osvrne na izjavu Dragana Džajića, koji se složio sa većinom Lukićevih stavova i istakao da je njemu prilikom posete Vladimira Putina bio zabranjen prilaz stadionu.

"Ovde je izgleda bitnije ko se slikao sa Putinom, a ko ne. Imao sam predlog da se na novogodišnjem koktelu okupe legende Zvezde, ali niko se nije odazvao. Toliko o tome koliko se kunu jedni u druge preko medija", zaključio je priču Nebojša Čović.

Pogledajte još