Otkrijte koje zvezde su osigurale svoje telo

Svako čuva svoje adute. Sad negde je to guza negde glas negde duge noge za igranje i davanje golova. Dugačak je spisak zvezda koje su osigurale neki deo svog tela. Dženifer Lopez više nije usamljena u ovom holivudskom sportu.

Njena koleginica Rijana osigurala je noge kada je čula izjavu modnih stručnjaka pre nekoliko godina da je to najvredniji deo tela koji ima. Dakle, ne glas od kojeg živi već noge na koje je ponosna.

Čuvena ružna Beti, američka glumica Amerika Ferera, osigurala je osmeh. Ne bez razloga. Koliko god da je producenti unakaze za potrebe uloge koja ju je proslavila njen osmeh ostao je neprikosnoven. Zbog toga su ga “pozajmile” kompanije koje proizvode paste za zube.

(old_image)


Godinama kruže bizarne glasine o tome da je pevač Tom Džons osigurao dlake na grudima i stomaku i to na sedam miliona dolara. I dok se mnogi u neverici pitaju šta je to što dlakama može da se desi, Tom je jako ponosan što je baš maljavost postala njegov zaštitni znak.


(old_image)


Odluka Roda Stjuarta ima mnogo više smisla. Naime, on je svoj glas osigurao na šest miliona dolara kako ne bi morao da brine o tome šta bi se dogodilo ukoliko nekim slušajem izgubi sposobnost da peva.


(old_image)

M.N

Pogledajte još