Bane Ivanović: Umor ne sme da nam bude izgovor

Ivanović je juče petom zatresao mrežu Sanderlenda u 55. minutu za trijumf od 2:1, zahvaljujući kojem su "plavci" ponovo preuzeli treće mesto na tabeli Premijer lige.

"Video sam da lopta dolazi, pokušao sam da reagujem najbolje što mogu i iskontrolišem sitauciju. Na kraju je lopta završila u mreži i srećan sam zbog toga", kazao je Ivanović za klupski sajt.

Ivanoviću je to bio sedmi gol u sezoni, a peti u prvenstvu, što je njegov najbolji golgeterski učinak na Stamford Bridžu.

"Uopšte ne razmišljam o tome. Svi golovi na meču sa Sanderlendom su, na neki način, bili čudni. Ipak, najvažnija su tri boda. Imamo još dosta utakmica do kraja sezone i moramo svakoj da pristupimo maksimalno ozbiljno i da se borimo za rezultat", istakao je Ivanović.

Fudbalere Čelsija već u četvrtak očekuje revanš meč četvrtfinala Lige Evrope sa ruskim Rubinom u Moskvi. U prvoj utakmici Čelsi je prošle nedelje u Londonu slavio sa 3:1.

"U ovom delu sezone broj utakmica zaista ne može da bude izgovor za ekipu. Svaki meč moramo da odigramo kao da je finale. Važno je da nastavimo u pobedničkom ritmu"
, zaključio je Ivanović.

Priliku da osvoji još jedan trofej ekipa Čelsija imaće i u engleskom FA kupu, pošto u polufinalu "plavci" igraju protiv Mančester Sitija.

(Tanjug)

Pogledajte još