Tumbaković: Teško je, ali Partizan veruje u titulu!

"Sportski sektor je, naravano, zabrinut. I to je normalno jer se sa prednosti od 11 bodova došlo na četiri. Zbog toga nam je predstojeća utakmica u Ivanjici možda i najznačajnija u sezoni. Verujem da ćemo u preostalih osam utakmica ostvariti cilj s početka sezone", rekao je Tumbaković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Prema njegovim rečima, sportski sektor ima puno poverenje u trenera Vladimira Vermezovića, stručni štab i igrače i nije pregovarao o dovođenju novog trenera.

"Od kada sam ja ovde nije bilo razgovora ni sa jednim trenerom. Možda je Vermezović mislio na nešto iz ranijeg perioda. Mi želimo da trener posao završi u junu. U klubu rade uspešni ljudi koji su poslednjih pet-šest godina napravili dobre rezultate i imaju ideju kako se vodi klub", rekao je Tumbaković.

Tumbaković, koji je najtrofejniji trener u istoriji Fudbalskog kluba Partizan, rekao je da je na usluzi treneru Vermezoviću i istakao da u ekipi Partizana ima mnogo kvalitetnih igrača koji mogu da naprave dobre rezultate.

Sportski direktor je rekao da je razgovarao sa lekarima koji leče napadača Lazara Markovića u Engleskoj i da će se taj fudbaler sredinom aprila vratiti u ekipu.

"Razgovarao sam sa lekarom i danas ili sutra Marković bi trebalo da uradi test opterećenja. Planirano je da se 15. ili 16. aprila vrati i priključi se ekipi u radu s loptom", rekao je Tumbaković o igraču koji je bio među najboljima u prvom delu sezone.

Beta

Pogledajte još