Nikolić: Radnički ima kvalitet da pobedi Zvezdu

"Nismo u padu forme, to mi je najbitnije. Problem je to što smo protiv Mege bili previše komotni. Da je bilo boljeg odnosa igrača prema igri pobedili bismo, jer imamo kvalitet. Očekujem da ćemo igrati mnogo bolje već protiv Zvezde i da ćemo u nastavku Superlige biti jače motivisana ekipa, poučili smo se u prošlom kolu kako ne treba. Verujem u ovaj tim, imamo dobru sezonu za sobom i kvalitet za trijumf u derbiju", rekao je Nikolić za klupski sajt.

Zvezda i Radnički, zajedno sa Vojvodinom, posle tri kola Superlige imaju po dve pobede i poraz, a Nikolić je kazao da će u duelu sa beogradskim klubom pobednik biti onaj ko bude bio "raspoloženiji za igru".

"Možemo da pobedimo svaku ekipu. Sa Zvezdom smo odigrali mnogo utakmica pa nema nepoznanica. Igrači se dobro poznaju, navikli su jedni na druge. Radnički je dosta utakmica u gostima odigrao kako valja i pobedio. Svako svakog može da nadigra, to važi za celu sezonu, pa i mi Zvezdu u Pioniru. Igrali su i oni dosta otvorenih utakmica na domaćem terenu", kazao je on.

Nikolić je rekao da u srpskom prvenstvu nema otpisanih ekipa, a da je Zvezda tim za najviše domete.

"Zvezda je tim za najviši domet. Igrali su i u Evropi, imaju teške utakmice u sezoni, ali i njima se dešavao pad u pristupu. U domaćem prvenstvu nema otpisanih ekipa, svako želi da se dokaže. Pošto se njima desio poraz od Partizana, a mi smo izgubili bodove od Mege, i jednoj i drugoj ekipi nikako ne prijaju dva poraza u ranoj fazi Superlige, pa očekujem dobru utakmicu", rekao je trener Radničkog.

Nikolić je istakao da zdravlje služi njegovu ekipu i da nema problema sa povređenim igračima.

"Nadam se da neće biti nikakvih povreda i da ćemo izaći u najjačem sastavu. Za Beograd odlazimo u sredu rano pre podne, a imaćemo popodnevni odmor pre nastupa. Želim da igrači zaigraju osveženi i potpuno posvećeni srpskom derbiju", istakao je Nikolić.

Utakmica između Zvezde i Radničkog igraće se sutra od 18.00 u hali Pionir.

Beta

Pogledajte još