Vermezović: Sami smo krivi za izgubljene bodove!

Vermezović je kazao da se nada da će od sledeće utakmice u Ivanjici njegovi fudbaleri početi novi niz pobeda. Partizan sada ima četiri poena prednosti nad "crveno-belima".

"Moramo da zaboravimo utakmicu sa Vojvodinom. Izvukli smo pouke i idemo napred. Za sedam dana nas čeka nova utakmica i ne možemo da živimo od prošlosti, da žalimo za prosutim. Ima još da se igra, i dalje imamo bodovnu prednost", rekao je Vermezović novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Trener je istakao da veruje da njegova ekipa može da osvoji titulu.

Fudbaleri Partizana u nedelju su izgubili na svom stadionu od Vojvodine 2:1, dok su u dve utakmice pre toga osvojili samo dva boda. To je iskoristila Crvena zvezda koja je sa tri pobede zaostatak za večitim rivalom smanjila na četiri boda.

Vermozović je rekao da će sa ekipom sutra odgledati snimak utakmice protiv Vojvodine kako bi videli ko je gde grešio.

"U ove tri utakmice ne mogu da im zamerim (igračima). Bilo je katastrofalnih grešaka u odbrani koje igračima ne bi smele da se događaju. Ali, napravili smo i dosta šansi, a bilo je i nekih stvari koje su drugačije mogle da budu dosuđene. Sami smo došli u tu situaciju, sami smo krivi zbog toga", rekao je on.

Trener srpskog šampiona rekao je da je na njegovu ekipu uticalo i to što je u ranoj fazi prvenstva stekla 11 bodova prednosti.

"Vezali smo četiri pobede i stekli tu prednost, ali sada, posle niza uslovno loših rezultata, imamo četiri boda više", rekao je on.

Vermezović je naveo da je posle utakmice, koju je Partizan izgubio od Vojvodine, bio na uobičajenom sastanku sa direktorom kluba i nekim članovima Upravnog odbora i ponovio da ga ne zanimaju priče o kontaktima kluba sa drugim trenerima.

"Partizan kao veliki klub ništa ne prepušta slučaju i sigurno da želi da se obezbedi. Ja znam ko je pričao, šta je pričao, gde je pričao, ali ja se zbog toga uopšte ne uzbuđujem", rekao je Vermezović i dodao da razume nezadovoljstvo navijača zbog poslednjih rezultata.

"Već sam rekao da je raditi u Partizanu nešto specifično, jer se svaki rezultat pomno prati. Naša prednost se istopila i normalno je da su navijači nezadovoljni. Neophodna nam je njihova podrška, moramo da budemo jedinstveni. Svima je bilo lepo kada je bilo 11 bodova, ali nije loše ni kada je plus četiri", rekao je Vermezović.

Beta

Pogledajte još